Dé textieldrukkerij van Groningen & onze partner in bedrukkingen

Voor het bedrukken van textiel werken wij samen met Textieldrukkerij Noord in Groningen. Zij bieden de beste bedrukkingen in verschillende vormen, van zeefdruk tot foliedruk. Zelfs borduursels van topkwaliteit zijn er snel en voordelig te bestellen. Daarom is dit ons enige adres als wij zoeken naar een betrouwbare textieldrukkerij in Groningen!

Hoodies bedrukken in Groningen

 

Grote aantallen textiel of hoodies bestellen in Groningen?

Uiteraard kunt u ook grote aantallen bedrukte hoodies bestellen bij 101Hoodies. Dit komt doordat wij samenwerken met Textieldrukkerij Noord! Het grote voordeel van deze samenwerking is dat bijvoorbeeld 100 kledingstukken al binnen een week bedrukt en geleverd kunnen worden aan de klant. Helemaal voor bedrijven is dit uitermate handig, als er bijvoorbeeld een deadline staat.

Daarnaast bedrukt een textieldrukkerij heel veel verschillende soorten kleding en textiel. Omdat het volume zo groot is, kunnen de kosten van een bedrukking ook omlaag. Dit betekent dat uw hoodie niet alleen een mooie opdruk krijgt, maar ook nog eens super voordelig bedrukt wordt. 101Hoodies kan om deze reden zowel kleine als grote aantallen leveren aan bedrijven en particulieren.

Neem contact met ons op als u vragen heeft of graag een offerte op maat ontvangt. We horen graag van u, via de chat, e-mail of telefoon!

Met vriendelijke groet,

101Hoodies
Tuinstraat 23
9711VA Groningen
Telefoon: +31 (0)50 211 34 22
E-mail: sales@achos.nl