Hoodies, truien & sweaters bedrukken / ontwerpen in Groningen

U zoekt een adres om uw sweaters te laten bedrukken in de stad Groningen, of de provincie? Dan zit u bij 101Hoodies te Groningen helemaal goed, want bedrukte hoodies, truien en sweaters zijn al 10 jaar onze specialiteit! Laat uw favoriete trui bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of een eigen logo. Alle bedrukkingen zijn mogelijk op de borst, rug of mouw en bovendien in meerdere kleuren uit te voeren.

Trui sweater bedrukken in Groningen

Als u een hoodie sweater wilt ontwerpen, dan kunt u in het hoofdmenu gemakkelijk en snel op zoek naar het juiste model. Daarnaast kunt u ook terecht in onze webshop 101Truibedrukken om een bedrukte trui zonder capuchon te bestellen. Hier vindt u ons volledige aanbod kleding, van sweaters en t-shirts tot zelfs traningshesjes en joggingbroeken.

Verschillende kleuren bedrukkingen op uw sweater

Als u een trui in de winkelmand stopt, dan komt u op de bedrukkingspagina. Hier stelt u de bedrukking in op de rug of de borst van het kledingstuk. Ook is het mogelijk om de sweater te bedrukken in meerdere / verschillende kleuren. Een logo heeft vaak twee of meer kleuren, daarom kunt u deze gemakkelijk aangeven bij het bestellen.

In Groningen hebben wij een textieldrukkerij die eigenlijk alle druktechnieken kan uitvoeren. Zo kunt u uw trui laten bedrukken met een zeefdruk, een transferdruk of zelfs een borduursel! Graag zoeken wij voor u uit wat de beste manier is voor uw bestelling. Daarom zullen we altijd even persoonlijk contact met u opnemen voor een voorspoedige levering!