Voordelig hoodies bedrukken voor dames, heren & kinderen

101Hoodies kan dames, heren en kinder hoodies goedkoop bedrukken met tekst, logo of afbeelding. Omdat de hoodie sweaters bedrukt worden in onze eigen textieldrukkerij zijn de prijzen zeer voordelig. Uiteraard kunt u een breed aanbod capuchon sweaters ontwerpen met uw eigen designs voor dames, heren en kinderen! Hoodies bedrukken is al 10 jaar ons vak, zowel voor bedrijven als particulieren. Verschillende bekende bedrijven (zoals Endemol, ATAG & Luxaflux) gingen u voor.

Kies uit: Unisex hoodiesHeren hoodiesDames hoodiesKinder hoodiesHoodies met rits en onze SALE.

 

Bovenstaande hoodies zijn te bedrukken met uw eigen logo, tekst, afbeelding of uiting. In de winkelmand kunt u de bedrukking instellen en eventueel een afbeelding meesturen. Hieronder leggen we u in het kort uit op welke manieren hoodies bedrukt worden. Er zijn namelijk verschillende soorten bedrukkingen mogelijk op uw sweaters.


Hoodies bedrukken foto

Drie manieren om uw hoodie te bedrukken

Laat op professionele wijze uw hoodies bedrukken, want we maken gebruik van de allernieuwste technieken! We voorzien uw promotionele kleding bijvoorbeeld van een bedrijfsnaam en/of logo (branding), maar ook van een gepersonaliseerde tekst of uiting. Voor het bedrukken van de hoodies maken wij gebruik van de allernieuwste technieken. Een aantal van deze drukmogelijkheden zijn digitaal printen, de zeefdruk en de transferdruk.

 

1. Transfer bedrukken op hoodies

De transferdruk is een betrouwbare en hands-on manier van hoodies bedrukken. Zoals u hieronder kunt zien wordt de betreffende opdruk eerst geprint en uitgesneden op een folie. Deze wordt vervolgens door middel van een hete drukplaat op de hoodie gedrukt. Voor beperkte oplages sweaters is de transferdruk een uitstekende manier om een bedrukking van hoge kwaliteit te realiseren. 

Hieronder ziet u een video waarin het transfer drukken gedemonstreerd wordt:

 

 

 

2. Digitaal bedrukken van hoodies

Wanneer we het hebben over grote oplages hoodies, dan biedt het digitaal bedrukken uitkomst. Hiervoor gebruiken we een speciale printer die uw logo's, teksten en afbeeldingen niet alleen snel, maar ook voordelig en precies drukken. Voor promotionele hoodies, sweaters en shirts biedt deze manier van drukken vele mogelijkheden. Bedrijfskleding of werkkleding wordt binnen enkele minuten secuur bedrukt en uw bestelling wordt dan ook zeer snel verzonden.

 

Hieronder ziet u een video die dit proces van digitaal drukken haarfijn uitlegt:

 

 

 

3. Een zeefdruk bedrukking

Zeefdrukken is een populaire techniek die veel gebruikt wordt bij het bedrukken van t-shirts. Hierbij wordt een sjabloon gemaakt, dat op het zogenaamde zeefraam wordt geplaatst. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken kledingstuk wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht, met behulp van een rakel. Hierbij hoort een fullcolour-druk ook tot de mogelijkheden. Voor textiel kan er zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt.

De zeefdruk wordt over het algemeen toegepast op textiel, paraplu’s, sporttassen en vlakke kunststof producten zoals aanstekers en koelkastmagneten. 101Hoodies kwam een bijzonder leuk fimpje tegen over de werking van het zeefdrukken. Hieronder kunt u zien hoe een shirt in vijf stappen met verschillende kleuren bedrukt wordt:

 

 

Onze DTP (Desk Top Publishing) afdeling

Als puntje op de i beschikken wij ook over een eigen DTP (Desk Top Publishing) afdeling. Dit betekent dat we uw digitale materiaal kunnen omzetten naar een gepaste bedrukking voor al uw truien, sweaters of andersoortige textiel. Het aanleveren van het beeldmateriaal kan op diverse manieren, via e-mail of per post. Het bestand kunt u e-mailen naar info@101promotions.nl 

Het logo kan echter ook opgeslagen worden op cd-rom of usb-stick en verstuurd worden naar ons postadres.


Het digitale bestand moet opgemaakt zijn in het volgende programma:
 

• Illustrator versie 11 of lager- ai of EPS. Graag opslaan met lettercontouren, voor de PC. Voor zover het mogelijk is vermelden welke PMS-kleurnummers en lettertypen zijn gebruikt. 

• Een Photoshop document aanleveren is alleen mogelijk wanneer het een transfer bedrukking betreft. (dit zijn .psd-bestanden)

• JPEG, TIFF etc. zijn in sommige gevallen niet bruikbaar, het is dan mogelijk dit bestand door onze DTP afdeling te laten opmaken. Er worden dan eventueel, in overleg, kosten in rekening gebracht.