Dames met rits


Alle soorten dames hoodies met ritssluiting

Bij 101Hoodies kunt u zowel dames hoodies met rits als heren hoodies met rits voordelig bestellen. U vindt hier het voordeligste aanbod dames hoodies met ritssluiting. Wij staan namelijk bekend om onze goedkope hoodie aanbiedingen!

Kies uit een breed assortiment dames capuchon sweaters van merken als B&C, Russell Athletic, Fruit of the Loom, AWDis Hoodies en Sols. Al deze merken hebben een grote collectie dames hoodies met rits, met een perfecte pasvorm voor vrouwen.

Dames hoodie met rits foto

Uw dames hoodie met rits goedkoop bedrukken

Ook voor bedrukte hoodies met rits bent u hier aan het juiste adres. In de winkelmand kunt u namelijk gemakkelijk een bedrukking toevoegen aan uw dames hoodie. Denk bijvoorbeeld aan een logo op de borst of een tekst op de rug!

De voorzijde leent zich echter niet erg goed voor een grote bedrukking. Dit is te wijten aan de rits. De achterzijde van uw dames hoodie kan daarentegen uitstekend met een groot ontwerp bedrukt worden. Het is eventueel mogelijk om uw bedrukking in twee stukken op de borst te bedrukken. Zo verdelen we de bedrukking links en rechts van de ritssluiting.

Op zoek naar meer dames hoodies?

U heeft alle hoodies met ritssluiting bekeken, maar u kunt nog geen keuze maken? Kijk dan verder bij onze collectie dames hoodies. Hier vindt u een groot aanbod hoodie sweaters voor vrouwen, maar dan zonder een ritssluiting.

Deze modellen zijn overigens een stuk goedkoper dan de sweaters die u hierboven ziet. In deze categorie bestelt u namelijk al dames hoodies vanaf €14,43!