Kind


Kinder hoodies voor jongens en meisjes

Hier vindt u alle kinder hoodies voor zowel jongens als meisjes en voor alle leeftijden. Alle kindermaten zijn verkrijgbaar, dus er is een kinder hoodie voor iedereen te vinden. Bovendien zijn bovenstaande kids hoodies leverbaar in een groot aantal kleuren. Van fluoriserende sweaters in prachtige neon kleuren, tot de favoriete zwarte en witte hoodies voor kinderen.

Kids hoodies

Bedrukte kinder hoodie als cadeau?

Het leuke van kids hoodies is dat u deze ook cadeau kunt geven aan vrienden en familie. In dit geval is een capuchon sweater met persoonlijke bedrukking misschien een leuk idee! In deze hoodie shop bestelt u dan ook gemakkelijk bedrukte hoodies voor kinderen. Bedenk uw eigen design, stuur deze mee in de winkelwagen en het perfecte kinder geschenk wordt snel bij u thuisbezorgd.

Hoodies snel bezorgd voor uw kinderen

Alle bestellingen bij 101Hoodies worden binnen 2 tot 7 werkdagen geleverd. Onbedrukte kids hoodies worden hooguit binnen 5 werkdagen geleverd, dus u heeft ze altijd snel in huis! Bent u ook geïnteresseerd in een bijpassend hoodie voor uzelf? Dan kunt u bij onze heren en dames hoodies kijken voor een passend exemplaar.