Kind met rits


Groot aanbod kinder hoodies met ritssluiting

U zoekt een kinder hoodie met rits in een bepaalde maat en kleur? Dan slaagt u geheid op deze pagina met uitsluitend hoodies voor kinderen. Bijna alle webshops hebben de hoodies met ritssluiting namelijk tussen de gewone hoodies staan. Wij hebben de kinder hoodies met rits speciaal voor u geselecteerd. Kies de juiste kinderkleding uit een groot aantal merken, zoals Fruit of the Loom, AWDis Hoods, B&C en Mantis.

Kinder hoodie met rits

Alle rits hoodies voor kinderen zijn te bedrukken

U kunt hier zowel jongens als meisjes hoodies met een ritssluiting bestellen en goedkoop laten bedrukken. De kinder hoodie sweaters hebben namelijk een pasvorm die geschikt is voor beide. Bovendien zijn ze leverbaar in vele verschillende kleuren. Iedere rits hoodie is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, van roze en rood tot blauw en groen!

Kinder hoodie bedrukken

Het is tevens mogelijk om uw kinder hoodie te laten bedrukken. De rugzijde is te bedrukken met een grote print, maar de voorzijde kan alleen met kleinere ontwerpen bedrukt worden. Dit komt doordat deze kinder hoodies een ritssluiting hebben waar wij niet overheen kunnen drukken. In de winkelmand kunt u gemakkelijk een bedrukking instellen. U ontvangt uw gepersonaliseerde kinder hoodie met rits snel en voordelig binnen 10 werkdagen!

Leeftijdscategorieën per rits hoodie

Kinder hoodies met rits worden vaak opgedeeld in leeftijdscategorieën in plaats van de maten XS t/m XXL. Zo is er een rits hoodie voor kinderen van 3 t/m 5 jaar, maar ook een model voor 14 t/m 15-jarigen. Over het algemeen beginnen de kledingmaten bij 3 jaar en eindigen deze bij 13 of 15 jaar.

Daarnaast vindt u hier ook goedkope hoodies met een ritssluiting voor baby's. De leeftijdscategorieën van deze sweaters zijn ingedeeld op het aantal maanden dat het kindje oud is. Hierbij mag u denken aan hoodies die geschikt zijn voor baby's van minimaal 3 tot maximaal 18 maand.